Μερικά λόγια για εμάς

TOP PLAN

to λογιστικό γραφείο στη θεσσαλονίκη

Ποιοί Είμαστε

Νο1 Λογιστικό γραφείο Θεσσαλονίκη

TopPlan-Logo, λογιστικό γραφείο Θεσσαλονίκη

Η Top Plan ξεκίνησε την πορεία της πριν 25 περίπου χρόνια σαν απλό λογιστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Κάπου στην πορεία ανακαλύψαμε το πάθος μας για τις επιχειρήσεις. Η  ορθή τήρηση των βιβλίων και στοιχείων είναι μόνο η βάση, το θεμέλιο του οικοδομήματος. Μια επιχείρηση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει να αναπτύσσεται, να έχει στόχους και όραμα.

Μ’ αυτό το σκεπτικό, σιγά σιγά, οργανώθηκε, μία ομάδα εξαιρετικών επαγγελματιών φοροτεχνών λογιστών, συμβούλων και marketing experts, που θα απογειώσει την επιχείρησή σας. Στην ομάδα μας θα συναντήσετε εξειδίκευση,  πολυετή πείρα, αλλά και τη φρεσκάδα νέων ανθρώπων με νέες επιστημονικές τεχνικές προώθησης των επιχειρήσεων στο χώρο του marketing.

Εμείς είμαστε σε θέση ως έμπιστοι σύμβουλοι, με εχεμύθεια και μεθοδικότητα, να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματα και να υλοποιήσετε το όραμα και τους στόχους σας. Με την Top Plan, θα δώσετε πνοή στην επιχείρησή σας και θα νιώσετε σιγουριά από την πρώτη κιόλας επικοινωνία μαζί μας.

Θεοδώρα Θεοτόκη

TopPlan-Logo, λογιστικό γραφείο Θεσσαλονίκη

Η Top Plan ξεκίνησε την πορεία της πριν 25 περίπου χρόνια στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων. Κάπου στην πορεία ανακαλύψαμε το πάθος μας για τις επιχειρήσεις. Η ορθή τήρηση των βιβλίων και στοιχείων είναι μόνο η βάση, το θεμέλιο του οικοδομήματος. Μια επιχείρηση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει να αναπτύσσεται, να έχει στόχους και όραμα.

Μ’ αυτό το σκεπτικό, σιγά σιγά, το λογιστικό γραφείο μας οργάνωσε μία ομάδα εξαιρετικών επαγγελματιών φοροτεχνών λογιστών και συμβούλων, που θα απογειώσει την επιχείρησή σας. Στην ομάδα μας θα συναντήσετε εξειδίκευση και πολυετή πείρα σε πληθώρα εργασιών, που θα φροντίσουν για τις ανάγκες σας με αφοσίωση και σεβασμό.

Είτε είστε νέοι επιχειρηματίες, είτε έχετε προβλήματα με την ήδη υφιστάμενη επιχείρησής σας, εμείς είμαστε σε θέση ως έμπιστοι σύμβουλοι, με εχεμύθεια και μεθοδικότητα, να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματα και να υλοποιήσετε το όραμα και τους στόχους σας. Με την Top Plan, θα δώσετε πνοή στην επιχείρησή σας και θα νιώσετε σιγουριά από την πρώτη κιόλας επικοινωνία μαζί μας…

Φιλικά,

Θεοδώρα Θεοτόκη

Υψηλό επίπεδο Υπηρεσιών

Το πλέον καταρτισμένο λογιστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Πρακτικές συμβουλές και λύσεις

Πάντα ενημερωμένοι, εστιάζουμε στην άμεση επίλυση των προβλημάτων σας, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.

Στην Top Plan πιστεύουμε, ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με τον σωστό τρόπο και την ανάλογη προσπάθεια.  Με την συνεχή παρουσία μας στο χώρο της λογιστικής και της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων, έχουμε τις γνώσεις, και την επιστημονική κατάρτιση για να κάνουμε την συνεργασία μας αποδοτική και κερδοφόρα για εσάς. Προσεγγίζουμε τα σύγχρονα επιχειρηματικά προβλήματα με σοβαρότητα και μεθοδικότητα. Προσφέρουμε πάντα αποδεδειγμένες λύσεις, οι οποίες εκτός από εφικτές, αντέχουν και στο χρόνο. Δεν προσπερνάμε τις αδυναμίες της επιχείρησής σας, τις μελετούμε, κατανοούμε τις ιδιαιτερότητες και προσπαθούμε να βρούμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σας.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:  

οι υπηρεσίες μας δεν σταματάνε με ένα business plan ή με ένα φορολογικό σχεδιασμό ή μία απλή φορολογική δήλωση.

Θα διαπιστώσετε σύντομα, ότι η επικοινωνία μαζί μας είναι πολύ εύκολη, και η συνεργασία μας συνεχής…  

TopPlan-Logo, λογιστικό γραφείο Θεσσαλονίκη
Ομαδικότητα - Ισότητα - Σεβασμός

Το όραμα μας

Στην Top Plan  πιστεύουμε στην ισότητα και στον κόσμο των ίσων ευκαιριών. Σε ένα κόσμο σεβασμού όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι περήφανοι για την ταυτότητα τους. Ένα κόσμο χαράς και ευημερίας όπου δεν θα υπάρχουν διακρίσεις με βάση το φύλο και την εθνικότητα.

Δωρεάν Αξιολόγηση Αποδοτικότητας

Επικοινώνησε μαζί μας

Ή ψάξε μας σαν "λογιστικό γραφείο Θεσσαλονίκη"

Μπορούμε και το κάνουμε. Στην Top Plan μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις πλέον δύσκολες προκλήσεις. Με υπευθυνότητα και εχεμύθεια, τακτική και μεθοδικότητα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διαφορά. Ακολουθήστε μας σε Facebook και Instagram και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας.

4.6/5 - (26 votes)