Η γνώμη των πελατών μας μετράει

Κριτικές

Εδώ και είκοσι χρόνια το λογιστικό γραφείο της Θεοδώρας Θεοτόκη είναι πάντα δίπλα μου με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και άμεση ανταπόκριση .

Δημήτρης Γκορτσίλας

CEO στην Medical Market

Top Plan has been a dependable partner for over a decade. They are patient and responsible in handling all of our financial issues. Theodora’s and Irene’s experience not only covers all our tax needs, but has also provided us with solutions at more complex levels in our professional path on numerous occasions. Thank you for being such dependable partners over the years. 

Mariam Strieth

Marsala Fashion Agency

Ειδικοί στο αντικείμενο τους, η εμπειρία χρόνων είναι εμφανής. Σαν νέος επαγγελματίας βοηθήθηκα πάρα πολύ από τις συμβουλές τους αναφορικά με διάφορα τεχνικά και θεωρητικά θέματα που με απασχολούσαν. 

Ιωάννης Γιαννούλας

Ελ. Επαγγελματίας

Από την έναρξη της επιχείρησής μου το 1999 έως σήμερα, συνεργάζομαι με το γραφείο. Είναι τυπικοί και ενημερωμένοι. Πολύ εύκολη η επικοινωνία με όλους στην εταιρία. Μας ενημερώνουν εγκαίρως για τις φορολογικές υποχρεώσεις, τις επιδοτήσεις και γενικά ό,τι αφορά την επιχείρηση. Επιπροσθέτως, η συνεχής ενημέρωση με τα αποτελέσματα μας βοηθάει πολύ στον προγραμματισμό.

Μανομενίδης Ηλίας

Έμπορος

7 χρόνια συνεργάζομαι με το γραφείο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Προθεσμίες, δηλώσεις, ΦΠΑ, όλα στην ώρα τους.  

Νικόλαος Ιασωνίδης

 Επιχειρηματίας

Οικονομικοί, συνεπείς, δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Δεν είχα ποτέ παράπονο. Ακόμα και όταν είχα περίπλοκα προβλήματα με κληρονομικά κλπ. καταφέραμε και τα λύσαμε.  

Γεώργιος Αβραμίδης

Φορολογούμενος

Μετά από αρκετές αποτυχημένες συνεργασίες με διάφορα γραφεία έχω βρει επιτέλους τους κατάλληλους. Είναι πάντα διαθέσιμοι και γίνονται όλα στην ώρα τους. Μακάρι να τους είχα βρει νωρίτερα.

Αχιλλέας Καπετανίδης

Επιχειρηματίας

Η Top Plan είναι οι αξιοπιστοι συνεργάτες μας για πάνω από δεκατία. Πάντα με υπευθυνότητα και υπομονή δίπλα μας σε όλα μας τα ζητήματα. Η εμπειρία της Θοδωρας, της Ειρήνης και των συνεργατών τους, πέρα από την πλήρη κάλυψη όλων των φορολογικών μας αναγκών, μας έχει προσφέρει πολλές λύσεις και σε πιο σύνθετα επίπεδα της επαγγελματικής μας πορείας. Ευχαριστούμε. 

Sarah Sanchez

Ceo & Founder Vehement

Εξαιρετικοί στη δουλειά τους, συνεπείς και αξιόπιστοι. Πάντα ενημερωμένοι για όλες τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα. Ικανότατοι στη βελτιστοποίηση φορολογικών εισφορών.

Κωνσταντίνος Ανδρέου

Ελ. Επαγγελματίας

Ενδεικτικοί Πελάτες

Δωρεάν Αξιολόγηση Αποδοτικότητας

Επικοινώνησε μαζί μας

Μπορούμε και το κάνουμε. Στην Top Plan μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις πλέον δύσκολες προκλήσεις. Με υπευθυνότητα και εχεμύθεια, τακτική και μεθοδικότητα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διαφορά. Ακολουθήστε μας σε Facebook και Instagram και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας και τις προσφορές μας. 

4.9/5 - (8 votes)